Falcon- minimetallsøker for gull og sølv

Falcon- minimetallsøkeren for gull og sølv     kr 3950 inkl mva
Dette er en liten og meget effektiv søker for å finne metaller eller mineraler i  steiner, grus osv. Kanskje er det gull den viser deg…  Er foreløpig ikk epå lager.
Falcon er en minidetektor med maksimal følsomhet. Den finner gullkorn mindre enn 1 mm – og selvfølgelig finner den også nuggets. Proben er vanntett og du kan undersøke fjellgrunnen nede i bekker for eksempel. Den kan også brukes inne i trange gruveganger. Fungerer utmerket !
Du kan også undersøke om løse steiner inneholder gull, sølv, kopper og / eller mineralmalm. Den skiller på kismineral og gull.
Falcon har automatisk grunnbalansering og er meget enkel i bruk. Søkespolen er  25 mm. Vekta er 450 gram. Størrelsen 7 x 14 x 13 cm. Belteveske, hodetelefoner og batterier er inkludert. Norsk bruksanvisning. 2 års garanti
Du kan få kjøpt søkestang som gjør at du kan gå oppreist og undersøke fjell / steiner på bakken. Samtidig kan du bruke den til å stikke søkeproben ned i vann.
Flere fordeler: Falcon er både lett, liten og diskret. Den er enkel å stille inn og den har god diskriminering. Søkeproben kan senkes i vann til ca 90 cm dybde og vil hjelpe deg til å finne gullkorn.