Nuggets

nuggetsnuggets bNuggets er hva vi drømmer om når vi er ute i naturen. Men det er nok et stykke mellom dem i norsk natur, men for all del – de finnes. Noen sier at en gullklump er stor nok til å kalles en nugget hvis det sier «blopp» når du slipper den ned i vann.

Jeg selger nuggets i forskjellige størrelser. En skal huske at nuggets er reint gull. Prisen er høyere enn 18 karat gull som en ofte finner i vanlige smykker. En skal ikke glemme at prisen også er noe høyere for  store nuggets enn for smått gull. Gullet jeg leverer er renset med syre. Derfor er det helt reint og gløden i 24 karat gull rundt halsen gir et svært eksklusivt utseende. Nuggets i 24 karat er vanskelig å få tak i. En kunde hadde leitet lenge etter  uten å finne det i noen butikk.   Hos oss har vi det på lager.

Noen av nuggetene leveres med feste (i gull) for kjede. Nuggets fra Alaska er ofte glattslipt av vann fra naturens side. Nuggets fra Australia har det mer røffe utseendet hvor gullet er formet av erosjon. Jeg synes dette røffe utseendet gir det mest eksklusive utseendet.

Dette burde du spandere deg (eller til din elskede). Rett og slett rålekkert å se på.

 

 gullbarre en kilo